nl
nl fr en

100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


Een gezonde en veilige omgeving

SeaNooz blijft open! 
SeaNooz blijft inderdaad open. De welness- en massagediensten hebben we voorlopig gepauzeerd, evenals onze services voor groepen en de privébutlerservice. Daarentegen bieden we wel quarantainediensten aan voor zij die psychisch leiden onder de hele Coronacrisis: bij ons kan je je in de privésfeer helemaal terugtrekken als koppel of in familieverband en zo helemaal tot rust komen. Het quarantaineprincipe indachtig zorgen wij ervoor dat jullie deze niet verlaten en je dus niet verplaatst, nooit buiten jullie privéoase komen en niet in contact komen met andere mensen. 

Wie noozen kent, weet dat dit ver weg van vreemde mensen en externe prikkels gebeurt, met als garantie 100% quality time voor elkaar.
De maatregel om 2 meter afstand te houden is voor ons zelfs zonder corona niet voldoende. We garanderen dat je nooit andere gasten zal zien. En in je eigen privévissershuisje van SeaNooz ben je zelf letterlijk helemaal alleen! Zoals één van onze gasten meldde: “Een betere quarantaine kan men niet dromen!”.

Zelfs de ongekende hygiëne- en privacyregels van SeaNooz werden nog verstrengd. Zo werken wij vanaf heden enkel nog met onze speciale Coronaservice. Die laat toe dat onze gasten in geen enkel geval nog in contact moeten komen met onze medewerkers. Meer nog, momenteel zijn er geen medewerkers meer actief bij SeaNooz. Enkel de zaakvoerder is aanwezig. Die zet alles op het gewenste tijdstip voor je klaar zodat  je je geen zorgen moet maken om je gezondheid.

Reserveer nu je SeaNooz-quarantainemoment.
Meer weten? Contacteer ons voor alle info op 014 50 20 53 of stuur ons een e-mail naar info@seanooz.be
Tot snel!?



gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!



© 2024 seanooz - Created by TOP